Zorg bij Alzheimer de Bilt

Professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer in de Bilt is voor u een uitstekende zorgoplossing wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer en zorg nodig heeft, maar graag thuis wilt blijven wonen. U ontvangt hierbij verzorging en verpleging van de meest deskundige en ervaren zorgverleners van Zuster Jansen, waardoor u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. In sommige situaties is het zelfs mogelijk om een opname in een zorginstelling geheel te voorkomen. U bepaalt zelf hoeveel en op welke manier u onze zorg u wenst te ontvangen. Onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in de Bilt kan in diverse vormen bij u thuis worden ingezet, zoals in de vorm van 24-uurs zorg.

Particuliere zorg met professionele begeleiding

Zuster Jansen verleent particuliere zorg bij u thuis met professionele begeleiding bij de ziekte van Alzheimer. U ontvangt hierbij privé verzorging en verpleging van hoog niveau. Daarnaast bieden onze zorgverleners uitstekende begeleiding. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen met u het ziekenhuis bezoeken. Onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in de Bilt zorgt voor de nodige regelmaat bij u thuis. We helpen u ook om op de juiste manier om te gaan met de ziekte van Alzheimer. Bovendien is onze professionele begeleiding er ook voor uw naasten. Samen kunnen we dan alle zorg verlenen die u nodig heeft.

Onze zorg bij u thuis ontvangen

Wanneer u onze uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer bij u thuis wenst te ontvangen kunt u uw situatie bespreken met onze zorgcoördinator. Hiervoor kunt u contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar 020 – 63 66 837. Zuster Jansen stelt vervolgens een persoonlijk zorgteam voor u samen, waarbij u zorg bij u thuis ontvangt van maximaal vijf dezelfde zorgverleners. Zuster Jansen verleent vertrouwde zorg met respect en aandacht.

Lees meer bij Zuster Jansen

“Wij hebben zeer goede zorg en service ontvangen van Zuster Jansen”
Mvr. Kraenenburgh, Utrecht